Ajankohtaista

3.10.2017

Uutta rivaria!

Sadekolla on LVI-urakka uudessa Kuopion Saaristokaupunkiin valmistuvassa rivitalokohteessa. Kohteessa on tällä hetkellä pohjatyöt käynnissä. Putkitöiden osalta työt alkavat liittymien teolla.

 

14.09.2015

Nuoret duuniin

Kannustamme nuoria takomaan silloin kun rauta on kuumaa ja aloittamaan työt silloin kun sitä on tarjolla. Osallistuimme Nuoret Duuniin- kampanjaan ja palkkasimme hiljattain kaksi uutta nuorta työntekijää. Palkkaa sinäkin!

 http://www.nuoretduuniin.fi

9.8.2015

Kesä on jo pitkällä ja monenlaista keliä on nähty

Onneksi sateet ei meidän töitä haittaa. Hiljattain aloitettiin Kuopion Karttulassa neljän rivitalon käyttövesisaneeraus. Tässäkin kohteessa hoidamme työt alusta loppuun. Putkien uusimiset, rakennustyöt ja välisiivoukset hoidamme niin että asukkaiden elämä ei juurikaan normaalista poikkea.

9.6.2015

Kerrostalon putkityöt

Lopputalvesta aloitettiin Kuopion Niiralassa vanhassa 1920-luvulla valmistuneessa historiallisessa kivitalossa mittavat muutostyöt. Asiakas halusi kellaritiloihin uusia vuokrattavia asuntoja, sekä liikekiinteistöt muutettavaksi vuokra-asunnoiksi. Asunnoista tulee upeita kaksikerroksisia uniikki koteja. Yksi asunnoista on jo valmistunut ja kaksi valmistuu sopivasti ennen juhannusta. Loput syksyn mittaan. Mukava ja haastava työmaa. :)

5.03.2015

Tällä viikolla aloitettiin käyttövesiremontti pienkerrostalossa Kuopiossa. Oli putkistot päässyt huonoon kuntoon. Putkistossa ei ollut vielä suurempia vuotoja, mutta irto moskaa ja ruostetta paljon. Kaikkea ne ihmiset suuhun laittaa!?

23.02.2015

Rakenna ja asu messut järjestettiin tänäkin vuonna Kuopio hallissa. Kaksipäiväisellä messuilla oli osallistujia n.11500. Meidänkin osastolla vierailijoita oli mukavasti, välillä jopa tuntui ettei kerkeä kaikkia huomioimaan. Paljon kävi myös ennestään tuttuja asiakkaita jututtamassa. Kiitos heille palautteesta. Messujen kautta tuli mukavasti myös uusia kontakteja.

Lyödään kuokkaa maahan, niin päästään laittamaan putkea sepelliin... Hymy

Hyvää kevättä kaikille! 

14.02.2015

Sadeko on mukana Rakenna ja Asu 2015 messuilla.

Tule keskustelemaan kanssamme LVI-, katto- tai rakennusprojekteista. Arvomme messuilla 1000e arvoisen lahjakortin Enervent Pingvin Kotilämpölaitteen ja asennuksen tarjouspyynnön jättäneiden kesken.

Löydät meidät osastolta B41.

 

11.10.2014

Savon Xpress: Tarinaa Sadekosta ja työntekijöistä.

Komeita kavereita :D

Lue artikkeli